Příprava kávy se může zdát jako jednoduchý proces, ale existuje mnoho způsobů, jak získat ten nejlepší šálek. Naučit se, jak správně připravit kávu, může zásadně ovlivnit její chuť a aroma. Od výběru správného druhu kávy až po techniky přípravy, každý krok má svůj význam.
Coffee Makers

Gastronomii a pohostinství se věnujeme déle než 20 let. Naší hlavní specializací je káva – ať už se jedná o kávový catering v našich speciálně upravených pojízdných kavárnách, školení na míru či prezentace na nejrůznějších akcích.
Po Praze ale i celé ČR více než devět let provozujeme pojízdné kavárny – za tak dlouhou dobu jsme nasbírali zkušenosti z nejrůznějších akcí (např. Farmářské trhy v pražských Dejvicích a Petřinách.) a prostředí a připravit prvotřídní espresso pro nás nikde není problém. Pro přípravu kávy využíváme naší vlastní směsi Arabik, speciálně pro nás pražené v Balírnách Praha – Holešovice, a mléka od malých farmářů a dodavatelů. Věnujeme se i prezentacím, školením, či kávovým cateringům na míru přímo pro Vaši akci – každého klienta si vážíme a připravujeme mu přesně takovou nabídku, jakou si představuje.
Mimo zkušeností s kávou máme praxi i ve světě koktejlů a barů (Bugsy's Bar – Praha, Club Atica – Londýn, Paparazzi Bar – Bratislava).