Proteinová svačinka Natu.bio
Suroviny:
100 g kešu ořechů
20 g lyofilizovaného banánu
130 g datlí
30 g mandlového proteinu
80 g čokoládové pecičky hořké
Jejich chuť navíc připomíná oblíbené banánky v čokoládě, takže je klidně možné, že se stanou vaší vůbec neoblíbenější svačinkou.
Postup:
Kešu ořechy dáme do mixéru a rozmixujeme je na mouku. Přidáme datle, lyofilizovaný banán a mandlový protein a opět důkladně rozmixujeme. Vzniklou směs rovnoměrně rozprostřeme do formy vyložené pečícím papírem a formu dáme alespoň na hodinu do mrazáku. Mezitím si v hrnci rozpustíme hořké čokoládové pecičky. Formu s dostatečně ztuhlou směsí vyndáme z mrazáku a směs rozkrájíme na tyčinky. Tyčinky namočíme v čokoládě a dáme ještě na cca 15 min do mrazáku. Poté už máme hotovo a už jenom vychutnáváme.
Použité produkty:
https://www.natu.cz/p/kesu-orechy-100g
https://www.natu.cz/p/lyofilizovany-banan-platky-20g
https://www.natu.cz/a/proteinove-bananky-v-cokolade
https://www.natu.cz/p/mandlovy-protein-bio-200g
https://www.natu.cz/p/cokoladove-pecicky-horke-70-bio-80g