Recepty

Pistáciový cheesecake – můžete ozdobit malinami nebo borůvkami. Tento lahodný cheesecake s jemnou pistáciovou chutí si zamilujete. Je sám o sobě krásně krémový a delikátní – ovoce na ozdobu není nutné, ale skvěle ho doplní.

Kešu ořechy dáme do mixéru a rozmixujeme je na mouku. Přidáme datle, lyofilizovaný banán a mandlový protein a opět důkladně rozmixujeme. Vzniklou směs rovnoměrně rozprostřeme do formy vyložené pečícím papírem a formu dáme alespoň na hodinu do mrazáku. Mezitím si v hrnci rozpustíme hořké čokoládové pecičky. Formu s dostatečně ztuhlou směsí vyndáme z...

Těsto – mouka polohrubá 1kg, mléko 1,5 l, vejce 4ks, droždí 1 ks, cukr krystal 0,2 kg, sůl špetka, olej stolní 0,2 l, skořicový cukr, cukr moučka 0,2kg, skořice mletá 1 lžička, borůvky 1 l, zakysaná smetana 0,2 kg

Webové stránky Farmářské trhy, z.s. Trhy na Kulaťáku - Trhy na Andělu - Festival ambasád